Cosmin Contra e optimist înaintea dublei cu Bilbao: "Vrem să producem surpriza" - LOOKPLUS
Cosmin Contra e optimist înaintea dublei cu Bilbao: „Vrem să producem surpriza”

Cosmin Contra e optimist înaintea dublei cu Bilbao: „Vrem să producem surpriza”

Dinamo are o misiune dificilă în turul 3 preliminar al UEL. „Câinii” au picat cu Athletic Bilbao, una dintre echipele importante din La Liga.

Cosmin Contra nu dezarmează însă. Tehnicianul e optimist că elevii săi pot să producă surpriza și să-i elimine pe spanioli.

„Eu cred că avem șansa noastră. Sperăm să jucăm primul meci foarte bine. Avem nevoie să ne pregătim bine în aceste două etape pe care le avem de jucat până la această partidă. Gândul meu e la meciul cu Juventus București. Vedem dacă putem trimite pe cineva în Elveția, unde sunt în pregătire. Mai au niște amicale cu Fenerbahce, Sion și FC Brugge. O să trimitem pe cineva să avem toate informațiile despre ei. Am prieteni acolo, sigur vom avea toate informațiile. Preparatorul meu fizic a lucrat acolo. I-am întâlnit pe când eram la Getafe, cred că am făcut un egal, 1-1 sau 0-0”, a declarat Contra la Digisport.

„Sper să vină cât mai mulți oameni să ne poarte spre o victorie, ca să avem șanse la retur, să producem surpriza cea mare. Nu mi-e frică de niciun adversar. Se pot întâmpla multe lucruri”, a a adăugat antrenorul dinamoviștilor.

14 iulie 2017

Un comentariu To “Cosmin Contra e optimist înaintea dublei cu Bilbao: „Vrem să producem surpriza””

  1. Va oferim lucru online exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: