Contre între Becali și Reghe: "Eu decid primul 11. Singur!" - LOOKPLUS
Contre între Becali și Reghe: „Eu decid primul 11. Singur!”

Contre între Becali și Reghe: „Eu decid primul 11. Singur!”

Laurențiu Reghecampf l-a pus la zid pe Gigi Becali pentru că a dezvăluit echipa de start pe care urmează să o alinieze în derby-ul cu CS U Craiova.

„Ce se va întâmpla, ce va face patronul echipei, știe foarte bine că noi, în afară de prietenie, care este corectă și cinstită, avem un obiectiv comun: câștigarea campionatului. Nu vreau să am o confruntare cu patronul, dar astea sunt părerile mele și asta i-am și transmis. Cum i-am transmis și legat de faptul că mereu dezvăluie echipa la televizor. Asta este o problemă, fiind un dezavantaj pentru noi. Adversarul află echipa înainte de meci și se poate antrena pe măsură. I-am explicat asta, numai că nu-i pot interzice să mai vorbească la TV”, a reacționat Reghe.

„11-le care intră pe teren îl fac numai eu!”

Tehnicianul susține că el are ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește formula de start, și nu Gigi Becali. „Să fie foarte clar! 11-le care intră pe teren îl fac numai eu. Aici e vorba de respect. E adevărat că discut zi de zi cu patronul, este datoria mea să-i spun ce facem la antrenamente. Nu vreau să mă cert cu patronul, de aceea am și spus că nu mai vreau să ies mult în public, pentru că vreau mai mult să mă concentrez pe ce am de făcut la echipă. Este jenant față de cel care face astfel de declarații. Eu știu că dintr-o confruntare de la distanță are de câștigat un singur om și anume el, pentru că este patronul echipei”, a precizat Reghe.

Pintilii rămâne căpitan

Becali a declarat în mai multe rânduri că îl va scoate din primul 11 pe Mihai Pintilii și îl va folosi titular pe Ovidiu Popescu, pe care intenționează să-l vândă cu cel puțin 25 de milioane de euro! „Pentru mine, Pintilii este căpitanul echipei și așa va rămâne cât timp va fi sănătos și va juca la această echipă”, a fost replica lui Reghecampf.

Tehnicianul a vorbit și despre duelul de sâmbătă, cu Craiova. „Nu mai are rost să discutăm foarte mult. Miza e clară, mergem la Severin să câștigăm toate cele 3 puncte. E important să batem tot până la final. Avem lotul complet, singurul jucător care nu e pregătit este Pleașcă. În următoarele săptămâni va fi gata. E o diferență mare între cele două meciuri pe care le-au jucat. Craiova are o răutate în joc ieșită din comun. La Botoșani nu s-a văzut asta. Parcă nu au fost 100% concentrați în acel joc”, a subliniat antrenorul Stelei.

17 februarie 2017

Un comentariu To “Contre între Becali și Reghe: „Eu decid primul 11. Singur!””

  1. domnule gigi becali neai distrus echipa din 2015 dc era ei acum eram in europa leangue neai fc de rusine cu reghe si mm nu vom mai fi alaturi de fcsb ce nume naspa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: