Contra și-a avertizat jucătorii: "Nu e normal ce au făcut. Sper să fie pentru ultima oară" - LOOKPLUS
Contra și-a avertizat jucătorii: „Nu e normal ce au făcut. Sper să fie pentru ultima oară”

Contra și-a avertizat jucătorii: „Nu e normal ce au făcut. Sper să fie pentru ultima oară”

Cosmin Contra și-a lăudat jucătorii pentru victoria obținută în fața Stelei, dar, în același timp, a ținut să-i avertizeze după escapada de la cazinou petrecută chiar în ziua meciului.

„E victoria jucătorilor. A fost o victorie muncită, dar meritată. Am avut emoţii, pentru că relaxarea intervine la 4-1. Mă bucur că jucătorii au înţeles mesajul meu. Am încercat toată săptămâna să-i ţin în priză. N-am avut prospeţime în prima parte, dar apoi ne-am revenit. Nu mi-a plăcut deloc cum am intrat în joc. I-am odihnit pe Palic, Nemec și pe Bumba, dar apoi au intervenit accidentările şi a trebuit să mai fac alte schimbări. Finala cu Timişoara va fi un meci special pentru mine, dar sunt profesionist şi vreau să câştig. Dar, mai important pentru mine, în acest moment, e meciul de duminică. De aceea am venit, pentru a intra în play-off”, a declarat Contra.

„Voi lua măsuri împotriva celor care au fost azi la cazinou, pentru că nu e normal ce au făcut. S-au ales cu amendă şi sper să fie ultima oară, pentru că trecem apoi la lucruri mai serioase”, a sunat mesajul lui „Guriță” pentru elevii săi.

1 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: