Contra: "Nu meritam să pierdem. Poate am lăsat golurile pentru meciul cu Bilbao" - LOOKPLUS
Contra: „Nu meritam să pierdem. Poate am lăsat golurile pentru meciul cu Bilbao”

Contra: „Nu meritam să pierdem. Poate am lăsat golurile pentru meciul cu Bilbao”

Dinamo a pierdut în fața Botoșaniului, scor 0-1, situație care l-a determinat pe Cosmin Contra să sune adunarea în vestiarul „câinilor” înaintea duelului cu Athletic Bilbao, din preliminariile Europa League.

Tehnicianul dinamoviștilor a fost exasperat de ratările elevilor săi în meciul cu echipa lui Costel Enache.

„Știam că vom avea meci greu. Din 10 astfel de meciuri vom câștiga 9. Am ratat foarte mult. Ei la primul șut pe poartă ne-au dat gol. Am încercat mai mult cu inima decât să facem acțiuni care să ne ajute să câștigăm. Trebuie să ne recuperăm până la meciul de joi. Nu meritam să pierdem, am avut mari ocazii. Trebuie să învățăm din înfrângeri. Trebuie să știm că trebuie să avem limpezime și să nu le permitem să ne înscrie goluri”, a declarat Contra la microfonul Look TV.

„Guriță” a prefațat disputa cu Bilbao, dar a păstrat suspansul în privința lui Albin. „Nu e ușor să îl integrezi pe Albin în dinamica jocului. Vom vedea dacă voi face schimbări la meciul cu Bilbao. Au alergat mult pe o căldură sufocantă. Vom vedea mâine cum sunt jucătorii din punct de vedere fizic. Joi, nu vom mai avea cinci șase ocazii de gol, vom avea două și trebuie să fim mai inspirați. Poate am lăsat golurile pentru joi”, a subliniat Contra.

23 iulie 2017

Un comentariu To “Contra: „Nu meritam să pierdem. Poate am lăsat golurile pentru meciul cu Bilbao””

  1. Va oferim munca pe net exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: