Continuă "războiul" între Anamaria Prodan și familia Ienei. Replică fabuloasă a fiicei lui Emeric - LOOKPLUS
Continuă „războiul” între Anamaria Prodan și familia Ienei. Replică fabuloasă a fiicei lui Emeric

Continuă „războiul” între Anamaria Prodan și familia Ienei. Replică fabuloasă a fiicei lui Emeric

Anamaria Prodan a fost pusă la zid, după ce l-a atacat pe Emeric Ienei într-o postare pe Facebook. Fiica fostului selecționer al României a adresat o scrisoare deschisă soției lui Laurențiu Reghecampf, în care o critică pentru mesajul suburban pe care l-a făcut la adresa tatălui său. 

„Atacul la persoană virulent şi gratuit m-a dezamăgit. Nu pot spune însă că m-a surprins, având în vedere persoana care l-a propagat în spaţiul public şi căreia nu merită să îi menţionez numele pentru că scrisoarea deschisă pe care astăzi o adresez nu aş vrea să fie considerată o replică la postarea publică a acesteia, ci un apel la civilitate. Violenţa limbajului şi caracterul suburban al ideilor m-au revoltat şi mi-au ridicat multe semne de întrebare: aşteptăm respect din partea celor din jur, însă suntem capabili să îi respectăm, la rândul nostru?; vorbim despre valori, însă avem puterea să le apărăm?; facem apel la modele în societate, însă de ce le atacăm cu sau fără motiv? M-am întrebat, de asemenea, cum este posibil ca în sport să vorbim şi să facem apel la fairplay, fără să înţelegem semnificaţia profundă a acestui cuvânt?”, a scris Cristina Ienei în scrisoare.

„Cum este posibil ca sportul să formeze caractere puternice, oameni loiali, de echipă, însă imaginea a ceea ce se construieşte în ani, cu multă muncă, strădanie şi sacrificiu să fie pătată de ieşiri publice lipsite de elementarele reguli ale civilizaţiei? Sunt întrebări pe care mi le pun şi pe care vă invit şi pe dumneavoastră să vi le puneţi. Sunt întrebări care cred că îşi pot avea răspunsul într-un apel public pe care îl fac. Apel la respect, la valori, la fairplay, la civilitate!”, a conchis fata lui Emeric Ienei, singurul antrenor care a adus trofeul Ligii Campionilor în vitrina Stelei.

7 iunie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: