Constantin Budescu, între Astra și Steaua. Anunțul fotbalistului - LOOKPLUS
Constantin Budescu, între Astra și Steaua. Anunțul fotbalistului

Constantin Budescu, între Astra și Steaua. Anunțul fotbalistului

Rămas liber de contract după despărțirea de chinezii de la Dalian Yifang, Constantin Budescu nu se grăbește să semneze cu altă echipă.

Deși este dorit de Astra și de Steaua, fotbalistul încă nu s-a decis la ce formație va juca. Budescu s-a aflat și pe lista lui Karakbuspor și Steaua Roșie Belgrad, dar a refuzat ofertele.

„Nu prea mai sunt de actualitate ofertele de afară. Am refuzat să merg în Turcia, pentru că sunt problemele acelea, iar în Serbia am înţeles că sunt probleme cu banii şi am preferat să stau câteva zile pe loc. Am avut o discuţie cu cei din conducerea Astrei, a rămas că discutăm aici, probabil o să ne înţelegem, dar deocamdată nu e nimic clar. Îmi doresc să lucrez cu Şumi cât mai mult, pentru că e un antrenor foarte bun şi practic am jucat cel mai bine cu el antrenor. Am vorbit şi cu domnul Becali, i-am explicat situaţia, i-am zis că vin aici doar ca să mă pregătesc, iar dacă o să iau o decizie, o să fie primul care va afla. Am preferat să nu mă grăbesc, am devenit liber de contract şi am zis să aştept câteva zile şi să iau cea mai bună decizie pentru mine”, a precizat Budescu pentru Dolce Sport.

„La Steaua e stabilitate financiară, la Astra au fost foarte multe probleme. Cu aceste probleme s-au făcut performanţe destul de mari şi sper ca anul acesta să nu mai fie, pentru că intră sume importante de bani şi ar trebui să se regleze aceste probleme. Am vorbit puţin şi cu Alibec, mi-a zis că totul e OK, se pregăteşte. E o perioadă de acumulare şi trebuie să se antreneze cât mai bine, să fie sănătos ca să poată juca în meciurile oficiale foarte bine”, a punctat mijlocașul.

19 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: