Constantin Budescu a răbufnit la adresa Astrei: "Chiar nu înțeleg ce vor!" - LOOKPLUS
Constantin Budescu a răbufnit la adresa Astrei: „Chiar nu înțeleg ce vor!”

Constantin Budescu a răbufnit la adresa Astrei: „Chiar nu înțeleg ce vor!”

Constantin Budescu a răbufnit după scandalul iscat între Astra și FCSB. Giurgiuvenii refuză să plătească taxa de solidaritate, în valoare de 35.000 de euro, ca urmare a transferului mijlocașului la vicecampioana României.

Aflat în cantonament cu formația pregătită de Nicolae Dică, Budescu i-a atacat pe oficialii Astrei.

„Sunt dezamăgit de cum procedează. Asta este mulţumirea celor de acolo pentru tot ce am făcut eu în tricoul Astrei? Şi din câte ştiu eu le-am adus şi nişte bani celor de acolo, dar uită cât i-am ajutat. Este treaba lor, oricum nu au ce să facă şi această problemă se va rezolva, cred. Chiar nu înţeleg ce vor să facă prin chestiunea asta, dar e treaba lor. M-au dezamăgit, nu mă aşteptam la lucrurile acestea. Am rămas surprins, mai ales că eu am avut o relaţie ok cu cei de acolo. N-am cum să mă întorc acolo!”, răbufnit mijlocașul.

Gigi Becali a oferit detalii privind transferul lui Budescu la FCSB. „Am convenit să nu facem act de transfer. Pentru că, dacă facem act de transfer, ei trebuie să plătească taxa de solidaritate. Noi, prin Vali Argăseală, le-am spus însă că, oricum ar fi, tot trebuie să achite acea taxă de solidaritate, chiar dacă noi am achitat clauza de reziliere. Tot transfer se numește din moment ce este o clauză. Că doar noi n-am furat jucătorul. Am achitat 750.000 de euo și am eliberat jucătorul. Cei de la Astra vor să speculeze faptul că în regulament nu este stipulat asta și că scrie că acea taxă de solidaritate se plătește doar în cazul unui transfer. Este vorba de 35.000 de euro, sumă ce ar trebui să ajungă la Petrolul”, a precizat Becali la Digisport.

1 iulie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: