Concordia trăiește periculos! Ilfovenii au remizat cu Poli Iași și tremură pentru salvare - LOOKPLUS
Concordia trăiește periculos! Ilfovenii au remizat cu Poli Iași și tremură pentru salvare

Concordia trăiește periculos! Ilfovenii au remizat cu Poli Iași și tremură pentru salvare

Concordia nu a reușit decât un egal, pe teren propriu, în fața lui CSM Poli Iași, scor 0-0, și tremură în continuare în lupta pentru evitarea retrogradării. Ilfovenii se află pe penultimul loc, cu 17 puncte, în timp ce ieșenii sunt lideri în play-out, cu 31 de puncte.

Aflați într-o situație delicată, ilfovenii erau obligați să câștige cu CSM Poli Iași pentru a păstra șanse reale la salvarea de la retrogradare. Cei care au început în forță partida au fost însă ieșenii. Bole a reluat alături o centrare a lui Sato (‘6), iar Țigănașu nu a nimerit cadrul porții din interiorul careului (’11). Nici Sato nu a avut mai mult noroc, trimițând în blocajul lui Bejan dintr-o poziție ideală (’13).

Gazdele au replicat prin Albu (14) și Deaconu (’17). Primul a șutat pe lângă de la mare distanță, iar al doilea a tras direct în brațele lui Grahovac din lovitură liberă (’17). Deaconu a reușit să înscrie în minutul 19, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside. La această fază, Grahovac s-a accidentat la gleznă și nu a mai putut continua partida, locul său fiind luat de Caparco (’21).

Goalkeeperul moldovenilor a intervenit magistral în fața lui Raul Costin (’32), Cristescu (’37), Herea (’39) și Deaconu (’45+2), aflați în poziții ideale de a marca. Caparco a betonat poarta ieșenilor și în actul secund, spre disperarea ilfovenilor. Ieșenii au atacat timid, astfel că partida s-a încheiat nedecis, scor 0-0.

28 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: