Concordia - FC Botoşani 2-1. Ilfovenii rămân în cursa pentru salvare. Totul se decide în ultima etapă - LOOKPLUS
Concordia – FC Botoşani 2-1. Ilfovenii rămân în cursa pentru salvare. Totul se decide în ultima etapă

Concordia – FC Botoşani 2-1. Ilfovenii rămân în cursa pentru salvare. Totul se decide în ultima etapă

Concordia a câştigat cu mari emoţii disputa cu FC Botoşani, scor 2-1, şi rămâne în cursa pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii se află pe penultimul loc cu 26 de puncte, la fel ca ACS Poli Timişoara, şi cu un punct în minus faţă de Pandurii.

Aflaţi pe loc retrogradabil, ilfovenii erau condamnaţi la victorie pentru a mai putea emite pretenţii la evitarea retrogradării. Elevii lui Dan Alexa puteau deschide scorul în debutul partidei, prin Herea, care a ratat incredibil (’12)! Atacantul a reluat cu capul alături din doar 2 metri! Oaspeţii au replicat prin Hergheligiu, care a nimerit bara din interiorul careului (’25). Moruţan a avut şi el şansa golului, însă Bălgrădean a avut un reflex uluitor (’37).

Moldovenii au reuşit să înscrie pe finalul reprizei. Hergheligiu a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută de Fulop, care a fost faultat de Koenders (’45).

Jucătorii lui Leo Grozavu puteau să-şi majoreze diferenţa pe tabelă în debutul actului secund, dar Cârstocea şi Hergheligiu nu au găsit drumul către gol din situaţii ideale (’54).

Ilfovenii au reuşit egalarea în minutul 56, prin Cristescu, care a marcat în poarta goală, din alunecare, după o minge trimisă în bară de Munteanu. Concordia a revenit în avantaj după nici 6 minute. Munteanu a punctat pentru 2-1, cu un şut la colţul lung, fără speranţe pentru Cobrea (’62). Mijlocaşul a fost aproape de „dublă”, dar Muşat a scos de pe linia porţii (’65)!

Chiajna a reuşit să mai marcheze în poarta Botoşaniului, dar golul a fost anulat pe motiv de offside (’74). La acea fază, Miron a deviat nefericit în propria poartă o minge trimisă cu capul de Cristescu. Reluările TV arată însă că golul a fost perfect valabil! Nu a contat însă. Concordia s-a impus cu 2-1 şi speră în continuare la evitarea retrogradării.

În ultima etapă, Chiajna joacă pe terenul Voluntariului, iar Timişoara va evolua la Mediaş. Pandurii vor juca în deplasare cu FC Botoşani. Dacă cele trei echipe angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării vor câştiga, atunci gorjenii se salvează matematic, în timp ce ACS Poli va merge la baraj, iar Concordia va retrograda.

29 mai 2017

Un comentariu To “Concordia – FC Botoşani 2-1. Ilfovenii rămân în cursa pentru salvare. Totul se decide în ultima etapă”

  1. Oferim lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:
    pacurarucostica1963@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: