Concordia Chiajna - Gaz Metan 1-1. Ilfovenii, în continuare pe loc retrogradabil - LOOKPLUS
Concordia Chiajna – Gaz Metan 1-1. Ilfovenii, în continuare pe loc retrogradabil

Concordia Chiajna – Gaz Metan 1-1. Ilfovenii, în continuare pe loc retrogradabil

Concordia tremură în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Chiajna nu a reuşit decât un egal cu Gaz metan, scor 1-1, şi rămâne astfel pe locul 7 în play-out, cu doar 15 puncte.

Aflaţi pe penultimul loc în clasament, ilfovenii erau condamnaţi să obţină punct sau puncte în faţa Mediaşului. Gazdele au început în forţă partida. Serediuc a tras în diagonală din colţul careului, dar Greab a reuşit să intervină (‘6). Ciobanu a avut şi el şansa golului, însă a trimis lamentabil din interiorul careului (’25). Sereediuc a irosit o nouă oportunitate în minutul 33, când a reluat cu capul peste, în urma unei centrări a lui Pena. Trupa ilfoveană a solicitat penalty, pretinzând că Serediuc a fost faultat în momentul execuţiei de către Rugasevic, dar arbitrul Adrian Cojocaru a lăsat jocul să continue.

Cei care au punctat primii au fost oaspeţii. Trtovac a deschis scorul în debutul actului secund, cu o lovitură de cap la colţul lung (’52). Replica ilfovenilor nu s-a lăsat aşteptată. Albu a tras milimetric alături, de la marginea careului (’54), iar Dobrosavlevici a restabilit egalitatea, tot în urma unei lovituri de cap, dar la colţul scurt (’56). Pena putea duce scorul la 2-1, dar a ratat incredibil din doar câţiva metri (’62). Atacantul gazdelor a trimis cu capul alături, deşi era nemarcat!

Medieşenii puteau da lovitura în prelungirile partidei, dar Bălgrădean a avut o intervenţie salutară la lovitura de cap a lui Sikorski (’90+4)! Pe contraatac, ilfovenii au fost aproape de golul victoriei, însă Bejan a nimerit bara din doar câţiva metri (’90+5)! Scor final: 1-1.

10 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: