Concordia Chiajna - FCSB 1-2. Man și Benzar, eroii "roș-albaștrilor" - LOOKPLUS
Concordia Chiajna – FCSB 1-2. Man și Benzar, eroii „roș-albaștrilor”

Concordia Chiajna – FCSB 1-2. Man și Benzar, eroii „roș-albaștrilor”

FCSB a câștigat cu 2-1 pe terenul Chiajnei, grație golurilor înscrise de Benzar și Man.

Prima ocazie a partidei le-a aparținut oaspeților. Pleașcă a centrat priculos, Bălgrădean respingând de sub bară în corner (’30). Goalkeeperul gazdelor a intervenit miraculos și la execuția lui Gnohere, care a expediat o torpilă de la mare distanță (’39).

Contrar jocului, cei care au punctat primii pe tabelă au fost ilfovenii. Cristescu a înscris cu capul, pe centrul porții, după o centrare excelentă a lui Fota (’53). Gnohere a fost aproape de egalare, cu un voleu spectaculos, dar Bălgrădean (’53). Dennis Man nu a fost nici el mai norocos, trimițând cu capul peste poartă din poziție ideală (’63). Cel care a reușit să egaleze a fost Daniel Benzar, care a catapultat mingea la vinclu din interiorul careului (’75).

FCSB a dat lovitura pe final de meci. Dennis Man a închis tabela, după o fază controversată. Momcilovic a centrat de pe partea stângă, Bălgrădean a scăpat mingea din mâini, iar fostul arădean a împins balonul în plasă din apropiere. Portarul gazdelor a cerut fault în atac, dar golul a fost validat (’85).

6 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: