Concordia Chiajna - CSM Poli Iași 0-1. Autogol stupid al lui Feussi! - LOOKPLUS
Concordia Chiajna – CSM Poli Iași 0-1. Autogol stupid al lui Feussi!

Concordia Chiajna – CSM Poli Iași 0-1. Autogol stupid al lui Feussi!

CSM Poli Iași a bifat prima victorie în acest sezon, după ce a câștigat cu 1-0 în fața Concordiei Chiajna, în urma unui autogol stupid al lui Feussi.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 26, prin autogolul lui Feussi, care în încercarea de a respinge un balon trimis de Tiago a reluat imparabil, sub transversală!

Gazdele au căutat egalarea, dar Răducanu a luftat incredibil dintr-o poziție ideală (’41). Pena a reușit să restabiliească egalitatea, dar golul a fost anulat pe motiv de offside (’60). Ilfovenii au protestat, pretinzând că atacantul era în poziție regulamentară, dar arbitrul Ionuț Coza a rămas ferm pe poziții. Spătaru a semnat și el o ocazie uriașă la buturile adverse, după ce a trimis pe lângă din interiorul careului (’64). Pena a avut din nou ghinion, șutul său deviat trecând puțin alături (’83).

Feussi putea să-și spele păcatele pe finalul meciului, dar a trimis direct în brațele lui Kelava din afara careului (’88). Cristea a semnat ultima ocazie a meciului, cu un lob peste Bălgrădean, ieșit mult dintre buturi, dar mingea a fost interceptată de Zeba (’90).

28 iulie 2017

Un comentariu To “Concordia Chiajna – CSM Poli Iași 0-1. Autogol stupid al lui Feussi!”

  1. Anunt munca part-time exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: