Concluziile lui Iordănescu după victoria cu Georgia. Ce se întâmplă cu Chiricheş - LOOKPLUS
Concluziile lui Iordănescu după victoria cu Georgia. Ce se întâmplă cu Chiricheş

Concluziile lui Iordănescu după victoria cu Georgia. Ce se întâmplă cu Chiricheş

Anghel Iordănescu a comentat prestaţia României în meciul cu Georgia, ultimul amical al tricolorilor înaintea turneului final din Franţa.

Selecţionerul ar putea alinia acelaşi prim 11 şi în partida cu Franţa. Singura necunoscută e Vlad Chiricheş, care în acest moment e accidentat. Iordănescu speră ca fundaşul să-şi revină până la debutul la EURO.

„Ar trebui să remarcăm cu toții prestația echipei noastre, modul în care a abordat jocul, atitudinea și, nu în ultimul rând, căldura publicului, care ne-a susținut pe tot parcursul jocului. Mi-e greu să afirm acum că acesta va fi și primul 11 contra Franței, trebuie să evaluăm starea de sănătate a jucătorilor noștri. Am vrut să-l menajăm pe Chiricheş, vom vedea care va fi starea lui de sănătate zilele următoare. Se poate spune că suferim la capitolul experiență internațională. Venim după opt ani de absență, Răzvan e singurul care a jucat la EURO, acum opt ani. Cred că ne vom califica din grupe”, a transmis Iordănescu.

Selecţionerul e mulţumit de randamentul arătat de tricolori pe faza ofensivă în meciurile amicale. „Nu știu dacă neapărat apărarea sau naționala scârțâie, dar lipsa de jocuri a unor băieți cântărește foarte mult. Din acest punct de vedere, e benefică concurența din atac, dar băieții noștri trebuie să facă totul să marcheze”, a susţinut „Tata Puiu”.

3 iunie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: