COMUNICAT: ISB Media Holding continuă să susțină fotbalul profesionist din România - LOOKPLUS
COMUNICAT: ISB Media Holding continuă să susțină fotbalul profesionist din România

COMUNICAT: ISB Media Holding continuă să susțină fotbalul profesionist din România

Conform promisiunii făcute, ISB Media Holding continuă să susțină fotbalul profesionist din România prin onorarea contractului semnat cu LPF la 4 martie 2014.

Alături de principalii distribuitori ai posturilor Look TV și Look Plus, deja consacrații UPC, TeleKom și Orange, care și-au asumat parteneriatul cu ISB și implicit cu Liga 1 de la începutul sezonului competițional în curs de desfășurare, anunțăm opinia publică despre încheierea contractului și cu rețeaua RCS&RDS.

Ca și până acum, toate meciurile din cadrul Ligii 1 si Cupa Ligii vor fi prezentate în direct pe posturile Look Plus și Look TV, respectiv prin platforma digitală KooLNet prin intermediul SeeNow.

Astfel, spre deosebire de campionatele trecute , telespectatorii din România vor avea posibilitatea să vizioneze în următoarele 5 sezoane toate partidele din Liga 1 în condiții similare , indiferent la care din principalele rețele de televiziune sunt abonați .

Călin Oltean
ISB Media Holding Ltd

16 ianuarie 2015

2 comentarii la acest articol To “COMUNICAT: ISB Media Holding continuă să susțină fotbalul profesionist din România”

    • ASA E GIGI NU E SIMILAR CA LA RCS-RDS E GRATIS SI LA UPC SUNT FRAIERI CARE DAU 10 LEI PE LIGA 1 IN AFAR DE PACHETUL STANDARD HA HA HA CA MULTI PROSTI MAI SUNT IN LUMEA ASTA !!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: