Colonie de români la Karabukspor. Și Paul Papp a semnat cu gruparea turcă - LOOKPLUS
Colonie de români la Karabukspor. Și Paul Papp a semnat cu gruparea turcă

Colonie de români la Karabukspor. Și Paul Papp a semnat cu gruparea turcă

Paul Papp și-a găsit echipă după despărțirea de FC Will. Fundașul a ajuns la un acord cu turcii de la Karabukspor.

Fostul stelist va semna un contract valabil pe trei sezoane cu gruparea la care mai evoluează Cristi Tănase, Iasmin Latovlevici, Valerică Găman și Marius Alexe. Papp va avea un salariu de 600.000 de euro pe an, anunță gsp.ro. Anamaria Prodan a fost cea care a intermediat transferul. „Îi mulțumesc managerului meu Anamaria Prodan pentru transfer! E un pas important în cariera mea. Vreau să joc bine și să revin la echipa națională”, a declarat Papp pentru sursa citată.

Fotbalistul de 27 de ani s-a despărțit de FC Will din cauza problemelor financiare ale clubului din liga secundă din Elveția. 550.000 de euro pe an câștiga Papp la gruparea elvețiană.

„Merg undeva unde există obiective şi de unde pot să revin la echipa naţională. Cei de la FC Zurich sunt la 20 de puncte în faţă celor de la FC Will. Cred că patronul va pleca de la anul şi nu cred că mai e locul meu aici. Nu am jucat niciodată unde nu am fost dorit cu adevărat. D-asta am vrut să plec”, a precizat Papp, care s-a aflat și pe lista Viitorului, însă negocierile au picta din cauza pretențiilor financiare mult prea mari ale fostului stelist.

31 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: