"Cobra" vrea să muște din CFR: "S-au mai văzut surprize în fotbal" - LOOKPLUS
„Cobra” vrea să muște din CFR: „S-au mai văzut surprize în fotbal”

„Cobra” vrea să muște din CFR: „S-au mai văzut surprize în fotbal”

Viitorul Axintele vrea să detoneze bomba în 16-imile Cupei României. Fotbaliștii echipei din liga a treia se vor baza pe „noul Cobra” în disputa cu CFR Cluj. Adrian Ilie promite să se ridice la valoarea tizului său.

Ialomițenii nu se tem de CFR, deși echipa clujeană este pe val în Liga I, unde a bifat 5 victorii consecutive. Adrian Ilie (foto) este asul din mâneca divizionarei. Nu este vorba de „Cobra”, ci de noua speranță a Petrolului. Atacantul de 19 ani a fost împrumutat de „lupii galbeni” la gruparea ialomițeană pentru a bifa cât mai multe meciuri în picioare. „Orice este posibil! Dacă intrăm pe teren cu teamă și spunem de la început că nu avem nicio șansă, nu are rost să mai jucăm. Noi mergem pe teren să ne facem treaba, s-au mai văzut surprize în fotbal. Sper să ajung și eu într-o bună zi ca Adrian Ilie. Colegii mi-au transmis la început, când au aflat cum mă cheamă, să joc la fel de bine ca Adrian Ilie și să dau goluri multe”, a dezvăluit Adrian Ilie în exclusivitate pentru Look TV.

Viitorul Axintele se va baza și pe un fotbalist aflat, în trecut, și pe lista lui Dinamo. Iulian Răduță promite să betoneze poarta echipei sale în confruntarea de mâine. „Ne-am bucurat când am aflat că vom juca cu CFR. Se simte o urmă de teamă, pentru că majoritatea colegilor meu nu au jucat până acum împotriva unei echipe care se află la un așa nivel. Eu am încredere în colegii mei că putem face o figură frumoasă”, a transmis căpitanul ialomițenilor.

Oficialii divizionarei sunt ceva mai rezervați în privința șanselor de calificare în optimile Cupei. „Rămânem modești, ne respectăm adversarii. CFR Cluj este o campioană a României, noi vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor și îi așteptăm cu drag”, a susținut Cristian Sava, directorul tehnic al clubului Viitorul Axintele. „Am fi vrut să jucăm cu o echipă cât mai bună, nu am avut o altă favorită. CFR și Steaua sunt cele mai bune formații la ora actuală”, a adăugat Ion Nica, antrenorul ialomițenilor.

Partida Viitorul Axintele – CFR Cluj are loc miercuri, de la ora 16.00.

23 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: