Claudiu Niculescu răspunde acuzelor: "Totul s-a jucat pe teren, nu în culise" - LOOKPLUS
Claudiu Niculescu răspunde acuzelor: „Totul s-a jucat pe teren, nu în culise”

Claudiu Niculescu răspunde acuzelor: „Totul s-a jucat pe teren, nu în culise”

Chiajna a câştigat cu 1-0 în faţa Voluntariului şi s-a salvat matematic de la retrogradare. Elevii lui Claudiu Niculescu sunt acuzaţi de rivali că s-ar fi dat la o parte în faţa Concordiei.

Tehnicianul Voluntariului a dat asigurări însă că jucătorii săi şi-au apărat corect şansele în faţa Chiajnei.

„Vă asigur că s-a jucat totul pe teren. Am jucat cu cel mai bun 11 pe care l-am avut la dispoziţie. S-a acumulat multă oboseală, dar asta nu e o scuză. E greu să-i aduci cu picioarele pe pământ după câştigarea Cupei. Sunt supărat, trist, dar acesta e fotbalul. După gol, am încercat să-i desfacem, dar s-au apărat foarte bine. Băieţii au făcut tot posibilul, îi felicit, sunt mândru de ei, ştiu cât şi-au dorit să câştige. Din păcate, euforia de după câştigarea Cupei a fost greu de stăpânit. Sunt foarte supărat!”, a declarat Niculescu la microfonul Look TV.

„E normal să continue speculaţiile. Şi dacă ar fi fost alt rezultat, tot ar fi continuat speculaţiile. Îi asigur că totul s-a jucat pe teren, nu în culise. Am făcut tot posibilul să câştigăm azi. Ar trebui să ne respectăm mai mult între noi. Îmi pare rău pentru Flavius, a făcut o treabă extraordinară acolo. Sper să aibă puterea să o ia de la capăt”, a adăugat Niculescu.

4 iunie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: