Clasicul suferinzilor. Rapid – Dinamo se vede în direct și în exclusivitate pe Look TV - LOOKPLUS
Clasicul suferinzilor. Rapid – Dinamo se vede în direct și în exclusivitate pe Look TV

Clasicul suferinzilor. Rapid – Dinamo se vede în direct și în exclusivitate pe Look TV


Două dintre cele mai titrate echipe din fotbalul românesc se înfruntă în această seară într-un derby al insolvenței. Rapid și Dinamo trăiesc în prezent mai mult din amintiri, însă orgoliile rămân de actualitate, chiar dacă giuleștenii sunt mai degrabă aproape de colaps decât de performanță.

Rapid și Dinamo, două echipe care se confruntă cu grave probleme financiare, se înfruntă în această seară, în Giulești, într-un derby al orgoliilor. O eventuală înfrângere a gazdelor le-ar complica acestora și mai mult existența, în condițiile în care trupa lui Ionel Ganea se află pe locul 12, ultimul neretrogadabil. Un eșec în fața ”câinilor” i-ar putea fi fatal lui Ganea, care ar riscă fie demis dacă echipa sa nu va obține toate punctele.

De partea cealaltă, Dinamo pare în grafic, pe locul 4, iar în cazul unei victorii ar egala la puncte Astra, care are un meci extrem de dificil mâine seară, împotriva Stelei. Însă, nici în Ștefan cel Mare situația nu este tocmai roz. La fel ca și rivalii din Giulești, ”câinii” sunt în insolvență, iar scandalurile și problemele financiare au măcinat serios clubul în ultimii ani.

Confruntarea dintre cele două echipe a ajuns la episodul 109. Statistic, Dinamo este în avantaj, după ce a câștigat 48 de întâlniri directe, față de numai 37 de victorii obținute de Rapid, în timp ce 23 de partide s-au încheiat la egalitate.

Derby-ul Rapid – Dinamo se va disputa în această seară, de la ora 21.00, în Giuleşti. Partida contează pentru etapa a noua a Ligii 1 şi va fi transmisă în direct și în exclusivitate de postul de televiziune Look TV.

Echipele de start:

Rapid: Drăghia – Tînc, Iacob, Mera, Mendy – Negru, Călin – Cojocnean, Coman, Buş – Balint; Rezerve: Bornescu, Lung, Săndulescu, Vasile, Milinceanu, Roşu, Martin

Dinamo: Marc – Fai, Nedelcearu, Cordoş, Filip – Bărboianu, Boubacar – Lazăr, Matei, Rotariu – Bilinski; Rezerve: Kovacs, Popa II, Grecu, Elton, Şerban, Gavrilă, Alexe

27 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: