Ciucur e sincer: „Noul antrenor nu a schimbat nimic” - LOOKPLUS
Ciucur e sincer: „Noul antrenor nu a schimbat nimic”

Ciucur e sincer: „Noul antrenor nu a schimbat nimic”

Pauza competiţională de două săptămâni, cauzată de meciurile internaţionale, a picat la fix pentru CSMS Iaşi, crede Alexandru Ciucur. Mijlocaşul moldovenilor a recunoscut că Ionuţ Chirilă nu a apucat încă să-şi pună amprenta pe jocul echipei.

„Nu a reuşit să schimbe nimic, dar am făcut doar două antrenamente împreună. E bine că vine pauza competiţională. Vom avea timp să ne cunoaştem reciproc. Poate după pauză vom reuşi să câştigăm şi noi”, a declarat Alexandru Ciucur, la microfonul Look PLUS.

Ciucur crede că diferenţa dintre Universitatea Cluj şi CSMS Iaşi a fost foarte mică. „Nu cred că Universitatea a fost peste noi, dar rezultatul e de partea lor. Au luat toate cele trei puncte. A doua repriză am fost mult peste şi dacă am fi marcat la ultima fază din prima parte, cred că puteam să egalăm”.

Şi Adrian Olah este de acord cu Ciucur. Cu mai multă atenţie, CSMS Iaşi ar fi putut obţine o remiză, în opinia sa. „Nici cu noul antrenor nu am reuşit. Este greu de digerat, deoarece am venit încrezători aici, dar la câte ocazii au avut puteau să marcheze de mai multe ori. Cu mai mare atenţie în prima repriză, puteam obţine o remiză, care era mai echitabilă”, a declarat Adrian Olah la Look PLUS.

1 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: