Circul continuă! MM Stoica îi răspunde dur lui Șumudică! - LOOKPLUS
Circul continuă! MM Stoica îi răspunde dur lui Șumudică!

Circul continuă! MM Stoica îi răspunde dur lui Șumudică!

Marius Șumudică a măturat pe jos cu MM Stoica și l-a jignit pe oficialul Stelei, amintindu-i acestuia că a fost în pușcărie.

„Mă simt puternic. Orice război îl voi duce până la capăt. Venind spre stadion, am văzut declarația domnului Mihai Stoica. Eu indiferent cum m-aș îmbrăca pe întuneric, niciodată nu m-am îmbrăcat în dungi. Dânsul în ultima vreme a avut niște tricouri în dungi și a fost tâmplar. Ferească Dumnezeu! Ăsta-i răspunsul meu pentru domnul… sau doamna. Am văzut că unii îi zic Mimi, alții Mița. Chiar dacă sunt mai plinuț, am o nevastă frumoasă, doi copii. N-am nimic în dungi și sper să n-am până la sfârșitul meu în fotbal”, declarase Șumudică.

Replica lui MM Stoica este la fel de dură. „N-am fost atent la al doilea galben al lui Nedelcu, n-am fost atent la penalty (a fost atent domnul adițional Istrate care n-a văzut faultul asupra lui Popa la Pandurii- Steaua)… în rest toate bune. P.S. Mă gândeam că o să am un adversar cu care se poate întreține o polemică interesantă. M-am înșelat. Prea prost. Prea de la țară”, a scris stelistul pe Facebook.

N-am fost atent la al doilea galben al lui Nedelcu, n-am fost atent la penalty (a fost atent domnul aditional Istrate…

Posted by Meme Stoica on Saturday, April 9, 2016

10 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: