Circul continuă! Încă o amânare în cazul Rapidului - LOOKPLUS
Circul continuă! Încă o amânare în cazul Rapidului

Circul continuă! Încă o amânare în cazul Rapidului

Comisia de Disciplină a FRF s-a întrunit astăzi pentru a decide viitorul Rapidului în Liga 1 Orange.

Așa cum era de așteptat, oficialii fotbalului românesc au amânat luarea unei decizii, după ce lichidatorul judiciar al giuleștenilor, Aurel Brihac, a fost audiat.

Conform patronului echipei bucureștene, Valerii Moraru, soarta echipei va fi hotărâtă miercuri. „Eu nu am fost în sala de judecată, se amână pentru miercuri. Am adus contracte, tot ce mi s-a cerut. Eu zic că rezistăm în cazul unei decizii favorabile. Sunt jucători, avem 11 contracte semnate, probabil urmează și altele și urmează ca lichidatorul să le vizeze azi. Am vorbit cu Alexa, el vine azi în București”, a declarat omul de afaceri la ieșirea din sediul LPF. Până va fi luată o decizie finală, meciurile Rapidului sau Politehnicii Timișoara au fost amânate.

Fanii își dau întâlnire la stadion

Situația în care se află Rapidul i-a afectat și pe suporterii formației bucureștene. Fanii se vor aduna, astăzi, în tribunele stadionului Giulești, pentru a fi alături de echipa favorită. Suporterii și-au dat întâlnire la ora 19:23, oră ce reprezintă anul înființării clubului, care pe 25 iunie a împlinit 93 de ani. „Rapid s-a născut prin oameni, Rapid a trăit prin oameni, Rapid va renaște prin oameni”, este sloganul fanilor.

25 iulie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: