Ciprian Tătărușanu, out de la Fiorentina! Anunțul italienilor - LOOKPLUS
Ciprian Tătărușanu, out de la Fiorentina! Anunțul italienilor

Ciprian Tătărușanu, out de la Fiorentina! Anunțul italienilor

Viitor sumbru pentru Ciprian Tătărușanu. Fiorentina e hotărâtă să scape de portarul român și să aducă între buturi un alt goalkeeper.

Deși este titular de drept în tricoul italienilor în acest sezon, Tătărușanu nu mai este sigur de postul său. Presa din Cizmă anunță că fostul stelist va pleca în vară de la gruparea viola. „În acest sezon se va merge înainte cu Tătărușanu, Dragowski și Lezzerini. Apoi, în iunie nu va rămâne decât portarul polonez și va fi transferat un alt număr 1. Fiorentina nu este interesată de Sportiello, goalkeeperul Atalantei”, a dezvăluit Luca Calamai, directorul adjunct al Gazzettei dello Sport pentru firenzeviola.it.

Tătărușanu a avut evoluții inconstante în tricoul Fiorentinei, astfel că șefii echipei se gândesc serios să-i dea drumul goalkeeper-ului naționalei României. Conducerea italienilor s-a gândit deja la un posibil înlocuitor. „Tătăruşanu nu a convins, iar Fiorentina ar putea forţa transferul lui Mattia Perin. Genoa a renunţat deja la jucători precum Pavoletti şi Rincon, iar Enrico Preziosi e un personaj straniu, capabil să vândă şi mai mulţi fotbalişti”, notează ziariștii de la it.eurosport.com.

23 de partide a bifat Ciprian Tătăruşanu la Fiorentina în acest sezon: 18 meciuri în Serie A şi 5 jocuri în Europa League.

5 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: