Ciobotariu, ținta fanilor rapidiști: "M-au înjurat de mamă și de familie" - LOOKPLUS
Ciobotariu, ținta fanilor rapidiști: „M-au înjurat de mamă și de familie”

Ciobotariu, ținta fanilor rapidiști: „M-au înjurat de mamă și de familie”

Liviu Ciobotariu și-a felicitat elevii pentru victoria obținută pe terenul Rapidului (2-1). Tehnicianul s-a arătat dezamăgit de atitudinea unor suporteri rapidiști, care i-au adresat injurii în timpul meciului.

„Știam că ne așteaptă un meci foarte greu, pentru că Rapidul e o echipă foarte bună, cu jucători tehnici și care au jucat în campionate puternice. Am vizionat partidele lor, noi ne-am făcut jocul nostru, obiectivul a fost acela de a obține cele 3 puncte. Îmi felicit jucătorii pentru victorie, au alergat, s-au zbătut, au avut atitudine. Mă bucur că e prima mea victorie contra Rapidului. A fost un joc foarte greu, într-o atmosferă foarte frumoasă, cu suporteri minunați ai Rapidului, care au cântat tot timpul. Unii dintre ei m-au stropit, dar cel mai rău e că m-au înjurat de mamă, de familie! Pe fanii adevărați îi felicit pentru atmosfera creată”, a declarat Ciobotariu la Look TV.

„Visăm la titlu!”

Antrenorul mureșenilor visează la un succes și în fața Craiovei, echipă neînvinsă de 19 etape! „Sunt 3 puncte importante, dar acum ne așteaptă o partidă foarte grea cu Craiova, nu avem foarte mult timp pentru a ne reface, dar încercăm să ne recuperăm cât mai repede. Vom face tot ce e posibil să câștigăm și acel joc. Pe poziția care suntem, e normal să ne gândim la titlu. Visăm! Mai sunt de disputat nouă jocuri, peste două, trei etape putem vorbi mai serios dacă ne putem bate la titlu”, a precizat Ciobotariu.

8 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: