Cine ratează play-off-ul? Gaz Metan, Dinamo, CFR, Astra și Craiova dau bătălia finală! - LOOKPLUS
Cine ratează play-off-ul? Gaz Metan, Dinamo, CFR, Astra și Craiova dau bătălia finală!

Cine ratează play-off-ul? Gaz Metan, Dinamo, CFR, Astra și Craiova dau bătălia finală!

A mai rămas puțin până când se vor cunoaște cele șase echipe care vor participa în play-off.

Viitorul și Steaua și-au asigurat prezența matematică în play-off, astfel că ultimele patru locuri se dispută între Gaz Metan Mediaș, CS U Craiova, CFR Cluj, Dinamo București și Astra Giurgiu.

Dinamo pare favorită la obținerea unui bilet spre top 6, după ce „haita” lui Contra a înregistrat două victorii de senzație în ultimele două meciuri, cu CS U Craiova și FC Botoșani. „Câinii” au nevoie de o victorie pe terenul Pandurilor, în ultima etapă, și nu mai depind de alte rezultate.

Lucrurile sunt mult mai complicate pentru CS U Craiova și Gaz Metan Mediaș. Cele două echipe vor juca cu calificarea în play-off pe masă, și vor fi cu un ochi și pe celelalte rezultate ale finalului de campionat. CFR Cluj joacă luni în deplasare la Iași și, etapa viitoare, pe teren propriu cu liderul Viitorul, elevii lui Miriuță având nevoie de 4 puncte pentru a fi siguri de accederea în play-off. Astra Giurgiu nu pare nici ea privilegiată de program, având trei meciuri rămase de disputat: cu Concordia (deplasare), CSM Iași (deplasare) și FC Botoșani (acasă). Campionii României au nevoie de 7 puncte pentru a fi siguri de prezența în top 6.

Cine va rata play-off-ul? Microbiștii din România așteaptă cu sufletul la gură deznodământul duelurilor decisive.

27 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: