Cine o mai opreşte pe Astra? Daniel Niculae, la primul gol în tricoul giurgiuvenilor! - LOOKPLUS
Cine o mai opreşte pe Astra? Daniel Niculae, la primul gol în tricoul giurgiuvenilor!

Cine o mai opreşte pe Astra? Daniel Niculae, la primul gol în tricoul giurgiuvenilor!

Viitorul a ratat şansa de a trece în fruntea clasamentului, după ce a pierdut pe teren propriu cu Astra, scor 1-2.

Oaspeţii au semnat prima ocazie importantă a partidei în minutul 22. Daniel Niculae a şutat puţin pe lângă poartă, la capătul unei acţiuni personale. La reluare, Viitorul a reuşit să deschidă scorul, prin Tănase (’30). Fotbalistul gazdelor a reluat din prima la colţul scurt, execuţie care l-a lăsat mască pe Lung Jr. Giurgiuvenii au avut şansa egalării prin Budescu, Niculae şi Morais, dar Râmniceanu a intervenit salvator de fiecare dată.

Trupa lui Marius Şumudică a reuşit, totuşi, să restabilească egalitatea pe tabelă în actul secund. Niculae şi-a luat revanşa pentru ratările din prima repriză, cu un gol marcat în minutul 61. Fostul rapidist a dejucat ieşirea greşită la offside a fundaşilor adverşi, a scăpat spre poartă şi l-a învins pe Râmniceanu cu un şut plasat. Giurgiuvenii au dat lovitura pe final de meci, prin William De Amorim, care a înscris cu capul (’86).

Astra rămâne lider în Liga I, cu 36 de puncte acumulate în 17 etape, în timp ce Viitorul ocupă poziţia secundă, cu 32 de puncte.

6 noiembrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: