Cine îi mai oprește? Dinamo zdrobește în 10 Rapidul și se apropie amenințător de ”dușmanul istoric”, Steaua - LOOKPLUS
Cine îi mai oprește? Dinamo zdrobește în 10 Rapidul și se apropie amenințător de ”dușmanul istoric”, Steaua

Cine îi mai oprește? Dinamo zdrobește în 10 Rapidul și se apropie amenințător de ”dușmanul istoric”, Steaua

Dinamo a făcut instrucție cu Rapid și s-a impus într-o manieră entuziasmantă, chiar în Giulești, la scor de neprezentare.

Rapid a început mai bine și Laurențiu Buș a irosit o primă ocazie imensă, încă din minutul 3, pentru ca Dinamo să rămână în inferioritate numerică doar trei minute mai târziu, după eliminarea lui Nedelcearu. Buș a fost imitat câteva minute mai târziu de Călin și Coman, care s-au jucat pe rând cu situațiile de gol, însă cei care aveau să marcheze au fost adversarii lor.

În plină dominare giuleșteană, Tânc l-a scăpat de sub marcaj pe Cordoș, care a deschis scorul în minutul 38, împotriva cursului jocului, iar Dinamo a intrat în avantaj la cabine. ”Vișiniii” au început la fel de neinspirat și repriza secundă, iar Alexandru Coman și-a bătut joc de o ocazie uluitoare în minutul 54, după care au contat tot mai puțin în joc. Cei care aveau să marcheze au fost tot oaspeții, prin Alexe, în minutul 83, și Bărboianu, din penalty, în prelungiri, după o cascadă de ratări la poarta lui Drăghia.

Trupa de sub Podul Grant rămâne fără victorie în fața ”câinilor” din 2008, iar situația lui Ionel Ganea devine tot mai incertă, în condițiile în care echipa pare să se scufunde tot mai mult în subsolul clasamentului.

De cealaltă parte, Dinamo egalează la puncte ocupanta locului 3, Astra, și se apropie amenințător de liderul Steaua și de CFR Cluj.

27 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: