Christoph Daum are un nou șef la națională. Mihai Stoichiță, numit director tehnic al FRF - LOOKPLUS
Christoph Daum are un nou șef la națională. Mihai Stoichiță, numit director tehnic al FRF

Christoph Daum are un nou șef la națională. Mihai Stoichiță, numit director tehnic al FRF

Răzvan Burleanu a luat o decizie surprinzătoare. Președintele FRF a hotărât să-l numească pe Mihai Stoichiță în funcția de director tehnic al forului pe care îl conduce.

Fostul antrenor al Stelei va superviza activitatea loturilor de tineret și sectorul rezervat naționalelor de juniori și va colabora în permanență cu selecționerul Christoph Daum. Mihai Stoichiță va ocupa această funcție în următorii trei ani.

„Astăzi, am semnat un contract prin care sunt numit director tehnic al FRF. Daum are responsabilitatea asupra naționalei mari și a celei olimpice, iar eu, ca director tehnic, mă ocup de restul echipelor naționale și de sectorul juvenil. Christoph poate să-și ia jucători de oriunde, dar nu cred că a luat jucători de la U17. El decide cum vrea el la echipa națională. Eu sunt obligat să am o relație de colaborare cu el, în cazul în care mi-o va cere. Eu cred că suntem destul de buni prieteni, ne cunoaștem de multă vreme, am jucat unul contra altuia ca antrenori. Am avut ocazia să stăm de vorbă foarte mult în deplasările echipei naționale la care am fost și eu. Îl apreciez și, dacă va avea nevoie vreodată, îl voi ajuta”, a declarat Stoichiță la Digisport.

31 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: