Chirilă nu-și simte postul amenințat: "Ce ultimatum? O echipă nu se poate reconstrui în 28 de zile" - LOOKPLUS
Chirilă nu-și simte postul amenințat: „Ce ultimatum? O echipă nu se poate reconstrui în 28 de zile”

Chirilă nu-și simte postul amenințat: „Ce ultimatum? O echipă nu se poate reconstrui în 28 de zile”

CSMS Iași ocupă ultimul loc în Liga I, dar Ionuț Chirilă nu se teme de o eventuală debarcare a sa de la cârma ieșenilor.

Iașiul e singura echipă care nu a bifat nicio victorie în acest sezon, adunând doar 4 puncte după 9 etape. Chirilă nu se consideră însă vinovat pentru parcursul dezastruos al echipei sale. „Ce ultimatum? Astea sunt prostii. O echipă nu se poate reconstrui în 28 de zile. Punctele vor veni mai târziu, când echipa va ajunge la un nivel fizic bun”, a răbufnit tehnicianul.

Chirilă susține că, din momentul în care a preluat frâiele echipei, a contribuit la creșterea valorică a unor tineri jucători. „Mihalache şi Ciucur au crescut enorm de când am sosit eu în Copou şi absenţa lor se cunoaşte foarte mult în joc. Apoi, să nu uităm de Novac, Bădic sau Dobre, care joacă de când am preluat eu postul de antrenor, după luni bune sau chiar mai mult de atât în care nu li s-a acordat vreo şansă”, a susținut Chirilă.

Învinsă pe teren propriu de Concordia Chiajna (1-2), CSMS Iași are parte de un nou meci de foc. Moldovenii se deplasează la Brașov, echipă aflată și ea în foame mare de puncte. „Stegarii” se situează pe locul 12 în clasament, cu 10 puncte strânse în 9 etape. Chiar și în cazul unui eșec sau semieșec, Chirilă nu se teme de o eventuală demitere a sa.

„Ne aşteaptă un joc dificil la Braşov, cu o echipă bună, cu jucători cu experienţă precum Grigorie, Constantinescu sau Ganea. FC Braşov dispune de jucători valoroşi, ce pot decide un meci în orice moment, dar noi mergem să luăm toate cele trei puncte”, a punctat Ionuț Chirilă, care nu poate conta vineri pe şase jucători: Mihalache, Ciucur, Wesley, Mitic, Mihai (accidentați) și Olah (suspendat). Akinsola, Dobre și Bădic sunt și ei incerți pentru partida de vineri seara, care va fi transmisă în direct de Look PLUS, de la ora 18.30.

1 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: