Chirilă, în război cu Ferfelea: "E penibil! Să vorbească el de mine e ca și cum aș vorbi eu de Guardiola" - LOOKPLUS
Chirilă, în război cu Ferfelea: „E penibil! Să vorbească el de mine e ca și cum aș vorbi eu de Guardiola”

Chirilă, în război cu Ferfelea: „E penibil! Să vorbească el de mine e ca și cum aș vorbi eu de Guardiola”

Ionuț Chirilă continuă războiul cu cei de la ASA. Dat afară de la echipă după doar câteva zile, tehnicianul a fost pus la zid de jucătorii echipei ardelene.

Viorel Ferfelea a dat de pământ cu Ionuț Chirilă. Fotbalistul celor de la ASA dă vina pe tehnician pentru situația în care a ajuns echipa.

„Noi am avut unele probleme. S-au tot schimbat antrenorii. Au venit unii care au stat 3 etape. Acela a fost momentul psihologic. În 3 săptămâni nu am făcut nimic și s-a văzut. Am avut o sincopă de pregătire, de tactică, de absolut tot. De când m-am apucat de fotbal n-am întâlnit așa ceva”, a declarat Ferfelea după Chiajna – ASA (2-0).

Ionuț Chirilă nu s-a putut abține și i-a oferit o replică pe măsură atacantului. „Nu pot să discut eu cu Ferfelea despre neputința lui și despre faptul că la 33 de ani vârsta nu mai iartă pe nimeni. Nu poate să câștige un duel unu la unu și a devenit penibil în divizia națională. Să vorbească Ferfelea despre mine e ca și cum aș vorbi eu despre Guardiola”, a precizat Chirilă la Digisport.

6 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: