Chipciu îi dă replica lui Pancu. “Rapid nu ne bate nici cu lanterna în mână, nici fără” - LOOKPLUS
Chipciu îi dă replica lui Pancu. “Rapid nu ne bate nici cu lanterna în mână, nici fără”

Chipciu îi dă replica lui Pancu. “Rapid nu ne bate nici cu lanterna în mână, nici fără”

Steaua şi Rapid se întâlnesc în prima etapă a returului, iar problemele campioanei legate de siglă, nume şi culori au stârnit ironie în tabăra giuleştenilor. Daniel Pancu a fost cel mai dur în declarații la adresa rivalilor.

Pancu a dat o declaraţie cel puţin surprinzătoare la adresa Stelei. „Abia aştept să batem echipa fără nume, aşa cum suntem noi, săraci lipiţi şi cu lanterna roşie în mână”, a spus Daniel Pancu.

În schimb, mijlocaşul Stelei, Alex Chipciu, a dat dovadă de diplomaţie şi i-a transmis lui Pancu faptul că-l respectă foarte mult pentru cariera impresionantă, dar Steaua se va impune în meciul cu Rapid, indiferent de situaţia „vişiniilor”. „Legat de ceea ce a spus Pancu despre acest subiect cu stema, îl respect prea mult pentru că a fost un fotbalist enorm. Ştie şi el că îl respect mult şi n-aş vrea să-i comentez declaraţiile cu lanterna. În ultimii ani nu prea ne-au bătut nici cu lanternă, nici fără, aşa că nu se pune problema să ne bată acum cu lanterna în mână sau cum vrea Pancu. Încă o dată spun că îl respect foarte mult”, a declarat Alex Chipciu pentru Look TV.

9 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: