Chipciu, atac voalat la Gâlcă: ”Anul trecut aveam alt stil, era mai ușor” - LOOKPLUS
Chipciu, atac voalat la Gâlcă: ”Anul trecut aveam alt stil, era mai ușor”

Chipciu, atac voalat la Gâlcă: ”Anul trecut aveam alt stil, era mai ușor”

Alex Chipciu a găsit o posibilă explicație pentru randamentul mai slab care îl dă la echipă, dar și pentru jocul mai puțin reușit al Stelei. Internaționalul trupei din Ghencea a făcut aceste declarații chiar înaintea derby-ului cu Dinamo.

Deși nu o spune direct, cu subiect și predicat, din afirmațiile sale reiese că antrenorul Costel Gâlcă este principalul vinovat pentru acest declin. Totuși, Alex Chipciu a specificat că discută mult cu tehnicianul pe aceasta temă și caută soluții pentru rezolvarea problemei. Printre rânduri, acesta a lăsat să se înțeleagă și faptul că-l regretă pe Laurențiu Reghecampf și stilul de joc impus de soțul impresarei Anamaria Prodan.

”Am vorbit mult cu Mister, şi cu Dică, antrenorul secund, discut. Mereu vorbesc cu ei, să găsim soluţii! Poate anul trecut, când aveam alt stil, recuperam foarte multe mingi sus, stăteam în presing non-stop. Puteam să joc şi al doilea vârf, şi atacant. Pentru că mi-era foarte uşor, câştigam mingile acolo, sus. Ăsta e fotbalul care-mi place mie, să alerg şi să joc direct pe poartă, nu am răbdare să stau să pasez. Pierd multe mingi, nu sunt foarte calculat. Dar acum jucăm alt stil”, a spus Chipciu pentru Look TV.

3 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: