Chiajna, victorie de aur pe terenul Timişoarei! Bănăţenii, tot mai departe de salvare - LOOKPLUS
Chiajna, victorie de aur pe terenul Timişoarei! Bănăţenii, tot mai departe de salvare

Chiajna, victorie de aur pe terenul Timişoarei! Bănăţenii, tot mai departe de salvare

Timişoara se îndreaptă cu paşi înceţi, dar siguri spre liga secundă. Trupa lui Petre Grigoraş a pierdut pe teren propriu în faţa Chiajnei, scor 1-3, şi şi-a redus considerabil şansele la salvarea de la retrogradare.

Gazdele au început în forţă partida. Belu putea deschide scorul încă din minutul 12, dar a nimerit bara de la marginea careului! Popescu a fost şi el aproape de gol, însă a comis fault în atac la o centrare foarte bună a lui Bărbuţ (’33).

Oaspeţii au replicat abia în actul secund. Milevskyi a înscris de la punctul cu var, după un henţ în careu al lui Nimely (’54). Gazdele au rămas în 10 oameni, după ce Belu şi-a spart capul şi a fost nevoit să iasă de pe teren (’64). În acel moment, Grigoraş făcuse deja cele trei schimbări. Chiar şi aşa, Nimely a reuşit să restabilească egalitatea pe tabelă, după o gafă impardonabilă a lui Bălgrădean!

Bucuria timişorenilor a durat doar şapte minute. Obodo i-a readus pe ilfoveni în avantaj, după ce a reluat în poarta goală o minge respinsă în faţa de Strauss, la şutul lui Giurgiu (’73). Nigerianul s-a aflat în prim-plan şi în minutul 88, când a trimis cu capul în bară, dar a fost salvat de Odibe, care a împins balonul în plasă, printre fundaşii adverşi!

S-a terminat 3-1 pentru Concordia, care urcă pe locul 4 în play-out, la egalitate de puncte, 24, cu FC Botoşani. Timişoara rămâne pe penultimul loc, cu 19 puncte.

23 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: