Chiajna, victorie de aur cu ASA. Ardelenii, șanse minime de salvare - LOOKPLUS
Chiajna, victorie de aur cu ASA. Ardelenii, șanse minime de salvare

Chiajna, victorie de aur cu ASA. Ardelenii, șanse minime de salvare

Concordia s-a impus cu 2-0 în fața celor de la ASA și a făcut un pas mare spre salvarea de la retrogradare. Ilfovenii au urcat pe loc de baraj, cu 20 de puncte, în timp ce ardelenii ocupă în continuare ultima poziție în play-out, cu doar 13 puncte.

Gazdele au început în ofensivă partida. Pap a reținut o minge trimisă de Raul Costin (‘6), iar Deaconu a șutat peste poartă din lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri (’12). Oaspeții au replicat prin Emil Dică, al cărui șut a trecut alături (’34). Ciolacu și-a încercat și el norocul la buturile adverse, dar Bălgrădean nu s-a lăsat păcălit (’39).

Goalkeeperul ilfovenilor a intervenit excelent și la torpila expediată de Gorobsov (’58). La reluare, Dan Alexa a fost trimis în tribune pentru proteste (’59). Chiar și fără antrenor pe bancă, Concordia a reușit să înscrie în poarta adversă. Grădinaru a deschis scorul în minutul 72, cu un șut din 8 metri, iar Cristescu a majorat diferența după nici 7 minute, profitând de o eroare a lui Pap (’79). Scor final 2-0.

5 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: