Chiajna sparge gheața! Ilfovenii obțin prima victorie în acest sezon, după 1-0 cu Gaz Metan - LOOKPLUS
Chiajna sparge gheața! Ilfovenii obțin prima victorie în acest sezon, după 1-0 cu Gaz Metan

Chiajna sparge gheața! Ilfovenii obțin prima victorie în acest sezon, după 1-0 cu Gaz Metan

Concordia Chiajna a obținut prima victorie în campionat, 1-0 cu Gaz Metan Mediaș. Ilfovenii au marcat golul izbăvitor pe finalul meciului.

Prima ocazie importantă a meciului a aparținut oaspeților. Llullaku și Axente au avut șansa golului la aceeași fază, dar au fost lipsiți de inspirație la finalizare (’26). Medieșenii au fost aproape de reușită și în actul secund, dar Bălgrădean a reușit să respingă în corner șutul lui Munteanu, de la aproximativ 25 de metri (’55).

Gazdele și-au arătat colții la poarta adversă abia în minutul 58, când Grădinaru a scăpat singur în careul de 16 metri, dar a ratat complet execuția. Nici Cristescu nu a fost mai dibace. Mijlocașul a trimis alături, deși se afla într-o poziție ideală de a marca (’62). La reluare, Llullaku a fost din nou aproape de gol, însă lovitura sa de cap a fost parată de Bălgrădean (’66). Nici Axente nu a fost mai inspirat. Jucătorul oaspeților a scăpat singur cu portarul advers, dar s-a încurcat în propriile driblinguri, astfel că ilfovenii au scăpat cu fața curată (’68).

Elevii lui Săndoi au pus piciorul pe accelerație pe final de joc, iar insistențele lor au dat roade în minutul 88, când Grădinaru a marcat cu un șut din unghi, sub transversală, execuție care l-a surprins pe Pleșca, rămas fără reacție! Concordia obține astfel primul succes în această ediție de campionat.

13 august 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: