Chiajna scapă de retrogradare! Ilfovenii câştigă cu Petrolul şi se salvează matematic - LOOKPLUS
Chiajna scapă de retrogradare! Ilfovenii câştigă cu Petrolul şi se salvează matematic

Chiajna scapă de retrogradare! Ilfovenii câştigă cu Petrolul şi se salvează matematic

Concordia Chiajna s-a salvat matematic de la retrogradare, graţie victoriei obţinute pe terenul Petrolului, echipă care va evolua în eşalonul secund în sezonul următor.

Ilfovenii s-au impus cu 1-0, la capătul unui meci pe care l-au dominat. Pena a semnat prima ocazie a partidei, în minutul 4, când a şutat cu stângul de la peste 20 de metri, mingea fiind respinsă de Popescu în corner. Goalkeeper-ul gazdelor a intervenit excelent şi la execuţia lui Obodo, de la 8 metri (‘5).

Oaspeţii au spart gheaţa în minutul 16, prin Odibe, care a reluat cu capul în poarta goală, după o ieşire hazardată a lui Popescu. Ploieştenii puteau egala rapid, dar Paolucci a luat la ţintă bara transversală, după o greşeală a lui Bălgrădean (’21)! Astafei a avut şi el golul în bocanc, dar şutul său a fost parat de goalkeeper-ul advers (’42).

Ilfovenii puteau să-şi majoreze diferenţa pe tabelă în debutul actului secund, însă Milevskyi a ratat incredibil de la punctul cu var (’53)! Ucraineanul a irosit o şansă uriaşă şi pe finalul partidei, când a trimis alături dintr-o poziţie ideală (’87). Scor final: 0-1!

24 mai 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: