Chiajna - FC Botoşani 0-0. Grozavu, ca şi demis! - LOOKPLUS
Chiajna – FC Botoşani 0-0. Grozavu, ca şi demis!

Chiajna – FC Botoşani 0-0. Grozavu, ca şi demis!

Concordia şi FC Botoşani s-au anihilat reciproc la Chiajna, scor 0-0. Moldovenii au doar o singură victorie în 10 etape!

Oaspeţii puteau rămâne cu un om în minus încă din minutul 8, când Popovici l-a faultat dur pe Serediuc. Jucătorul moldovenilor l-a lovit pe adversar cu piciorul în zona gâtului, faptă pentru care a văzut doar cartonaşul galben. Gazdele au solicitat penalty pe final de repriză, însă Ovidiu Haţegan a considerat că Vali Lazăr a simulat în careu (’43).

În startul actului secund, acelaşi Popovici a fost iertat de eliminare, după o intrare periculoasă asupra lui Bordeianu (’57). Fotbalistul oaspeţilor a fost totuşi trimis la cabine pe finalul meciului, după ce a văzut al doilea galben şi implicit pe cel roşu (’88).

Chiajna putea deschide scorul în minutul 74, dar Silviu Pană a trimis în bară de la punctul cu var! La reluare, Bucurică a avut şi el golul în bocanc, dar Iliev s-a opus. Gazdele au luat cu asediu poarta adversă pe finalul partidei, însă botoşănenii au reuşit să reziste şi să obţină un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării.

După meci, Grozavu a refuzat să ofere declaraţii, motivând că „şi-a pierdut vocea”. Imediat după joc, tehnicianul şi-a elevii băgat în şedinţă! „De mâine, ne căutăm un alt antrenor!”, a anunţat Cornel Şfaiţer, în direct la Look TV!

12 septembrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: