CFR suflă în ceafa Stelei! "Feroviarii" au obținut o victorie de aur în Moldova (VIDEO) - LOOKPLUS
CFR suflă în ceafa Stelei! „Feroviarii” au obținut o victorie de aur în Moldova (VIDEO)

CFR suflă în ceafa Stelei! „Feroviarii” au obținut o victorie de aur în Moldova (VIDEO)

CFR Cluj nu renunță la cursa de urmărire a liderului Steaua. Formația pregătită de Vasile Miriuță s-a apropiat la 2 puncte de campioana României, după ce a câștigat pe terenul Botoșaniului, scor 1-0.

Neplătiți de mai multe luni, „feroviarii” au uitat însă de problemele financiare în partida cu moldovenii. Clujenii au jucat curajos pe terenul Botoșaniului, unde Dinamo, Astra și „U” Cluj au plecat învinse. Jucătorii lui Leo Grozavu au semnat prima ocazie importantă a meciului, prin Croitoru. Mijlocașul a expediat un șut puternic, din afara careului, respins in extremis de Mario Felgueiras (’26). Răspunsul ardelenilor nu a întârziat prea mult. Jazvic a deschis scorul în minutul 37, după a strecurat balonul printre picioarele lui Curileac.

Botoșaniul a replicat după pauză. Fulop a avut golul în bocanc, dar a trimis mult peste, dintr-o poziție foarte bună (’50). Dore nu a fost nici el mai norocos. Atacantul oaspeților a șutat de la distanță, dar Curileac a fost pe fază (’63). Nici Lopes nu a reușit să perforeze poarta adversă. Nemarcat în careu, fundașul a reluat cu capul mult peste, pe finalul jocului. Nu a contat însă. CFR s-a impus cu 1-0, rezultat care o apropie la 2 puncte de liderul Steaua, care va juca în această etapă pe terenul Chiajnei.

8 noiembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: