CFR n-a avut milă de Concordia! Lupta la retrogradare se încinge - LOOKPLUS
CFR n-a avut milă de Concordia! Lupta la retrogradare se încinge

CFR n-a avut milă de Concordia! Lupta la retrogradare se încinge

Concordia Chiajna s-a deplasat la Cluj cu intenția de a obține toate cele trei puncte puse în joc, dar nu a avut nicio șansă în fața unui CFR dornic de revanșă după eșecul de la Voluntari.

Gazdele au fost aproape de a deschide scorul în debutul partidei, dar lobul lui Jakolis peste portarul Bălgrădean a trecut milimetric pe lângă poartă (‘3). După 20 de minute anoste, Chiajna a replicat prin Purece, dar șutul mijlocașului a fost prins fără probleme de Marc (’25). Juan Ruiz a punctat pentru gazde în minutul 36, după o acțiune personală de toată frumusețea.

Concordia Chiajna nu și-a revenit nici în repriza secundă, elevii lui Adi Falub jucând probabil cel mai slab meci din acest play-off. Ruiz a reușit dubla în minutul 90, aducând liniștea în Gruia, cu un șut plasat din 15 metri. O primă înfrângere în play-off pentru Concordia, în cinci meciuri disputate!

CFR acumulează 22 de puncte și urcă pe locul trei în play-out, în timp ce Concordia rămâne cu 17 puncte, la două puncte de locurile retrogradabile.

2 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: