CFR merge brici în acest sezon. Clujenii au câștigat cu Voluntari și s-au distanțat în fruntea clasamentului - LOOKPLUS
CFR merge brici în acest sezon. Clujenii au câștigat cu Voluntari și s-au distanțat în fruntea clasamentului

CFR merge brici în acest sezon. Clujenii au câștigat cu Voluntari și s-au distanțat în fruntea clasamentului

CFR a câștigat cu 2-0 în fața Voluntariului și s-a distanțat la 4 puncte de principalele urmăritoare, CS U Craiova și FCSB, care au adunat 15 puncte în 7 etape.

Clujenii au avut parte de un debut perfect de meci. Omrani a deschis scorul în minutul 5, după ce a reluat în plasă o centrare în fața porții a lui Deac. Voduț putea egala după numai câteva secvențe de joc, dar a ratat singur cu Vâtcă (‘9).

Au urmat momente de panică în careul ilfovenilor. Culio a dat semnalul cu un șut violent de la 17 metri, respins cu greu de Petrariu (’14). Omrani a avut șansa dublei, dar a trimis execrabil din situație favorabilă (’30). Deac a căutat și el golul, dar portarul oaspeților a respins de sub vinclu, în corner (’36). La reluare, Urko Vera a dublat avantajul gazdelor, după ce a reluat în poartă un șut respins în față de Petrariu (’37).

Clujenii au început în forță și actul secund. Hoban a trimis periculos cu capul, din interiorul careului, însă goalkeeperul ilfovenilor a reușit să boxeze (’48). Petrariu a avut o intervenție salutară și la lovitura de cap a lui Culio (’68). Oaspeții au replicat prin Balaur, al cărui șut de la distanță a fost reținut de Vâtcă (’81). A fost de altfel ultima ocazie importantă a partidei.

20 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: