CFR încheie în forţă sezonul regulat! Bud, eroul clujenilor la Craiova - LOOKPLUS
CFR încheie în forţă sezonul regulat! Bud, eroul clujenilor la Craiova

CFR încheie în forţă sezonul regulat! Bud, eroul clujenilor la Craiova

CFR Cluj a obţinut o victorie importantă pe terenul Craiovei, scor 1-0. „Feroviarii” încheie sezonul regulat pe locul 8, cu 31 de puncte, în timp ce oltenii se situează o poziţie mai jos, tot cu 31 de puncte. 

Prima ocazie importantă a partidei a aparţinut clujenilor. Jakolis a trimis puţin alături, după o acţiune personală (’23). Oltenii au replicat pe finalul primei reprize, când Andrei Ivan a şutat în braţele lui Marc, din lovitură liberă (’44). Sfârşitul primului mitan a fost unul de coşmar pentru Acka. Jucătorul Craiovei a suferit o accidentare cumplită, după ce a fost lovit cu genunchiul în faţă de Cătălin Straton (’45+1). Acka a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii!

Gazdele puteau deschide scorul în actul secund, dar Măzărache a trimis pe lângă dintr-o poziţie ideală (’52). La reluare, Dumitraş nu a nimerit nici el cadrul porţii, din afara careului (’56). Ardelenii au răspuns prin Petrucci, care a şutat cu stângul alături (’62). Ivan a avut şi el golul în bocanc, dar Marc s-a aflat din nou la post (’64).

Cel care a spart gheaţa a fost Cristi Bud. Atacantul a reuşit primul său gol de la revenirea la CFR, în minutul 80, după o fază încâlcită în careul advers. Craiova a căutat să egaleze, dar apărarea oaspeţilor a fost de neclintit.

27 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: