EXCLUSIV CFR, favorită clară în meciul cu "U" Cluj? "Fără doar și poate, suntem echipa mai bună" (VIDEO) - LOOKPLUS
EXCLUSIV CFR, favorită clară în meciul cu „U” Cluj? „Fără doar și poate, suntem echipa mai bună”  (VIDEO)

EXCLUSIV CFR, favorită clară în meciul cu „U” Cluj? „Fără doar și poate, suntem echipa mai bună” (VIDEO)

Ciprian Deac va reveni pe teren la mijlocul lui decembrie, dar până atunci se gândește la meciul cu Universitatea Cluj. CFR este favorită clară în derby, crede mijlocașul feroviarilor.

„M-am operat în Germania. Am vorbit cu doctorul și mi-a spus că operația a decurs bine, o să îmi revin în scurt timp, cam în 3 luni pot să fiu apt de joc 100%. De astăzi încep antrenamentele, ușor. Nu mai am răbdare să stau acasă, m-am întors în vestiar alături de colegii mei. Mă simt bine psihic, astfel de accidentări se întâmplă mereu în fotbalul profesionist. O să revin mult mai puternic. E greu să stai în afara terenului să te uiți doar, dar asta e. Într-o lună de zile încep alergările, la mijlocul lunii decembrie o să fiu 100% pregătit de joc”, a declarat Deac, în exclusivitate pentru Look TV.

Mijlocașul CFR-ului știe care este secretul echipei din Gruia, care a impresionat în primele etape pe toată lumea: „La CFR e o familie, de când sunt eu aici, și cred că e al 9-lea an, nu țin minte o așa atmosferă, o echipă așa de unită. Asta se vede pe teren, suntem toți prieteni, dăm 100% la antrenamente, rămânem peste program. Deocamdată nu ne gândim să luăm campionatul. Mă bucur să văd că lumea pleacă de la stadion cu zâmbetul pe buze, pentru că arătăm fotbal. CFR-ul arată foarte bine în acest moment. Deocamdată nu am realizat nimic, să fim conștienți de asta”.

Fotbalistul a prefațat derby-ul cu Universitatea Cluj, fiind convins că CFR-ul pornește cu prima șansă luni. „E un meci așteptat de toată lumea, mai ales de clujeni, e o sărbătoare. Suntem echipa mai bună, dar trebuie să arătăm asta pe teren pentru că și Universitatea își va da viața aici, vor juca pentru fanii lor. Contează mai puțin că vin după 10 înfrângeri consecutive sau 10 victorii la rând, nu ai vreme să te gândești la aceste lucruri în timpul meciului. Universitatea e o echipă bună, nu pot să zic că e foarte bună, dar nici slabă. Fără doar și poate suntem echipa favorită”, a punctat Deac.

25 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: