CFR Cluj - FC Voluntari 2-1. "Feroviarii", la doar 2 puncte de primul loc în play-out! - LOOKPLUS
CFR Cluj – FC Voluntari 2-1. „Feroviarii”, la doar 2 puncte de primul loc în play-out!

CFR Cluj – FC Voluntari 2-1. „Feroviarii”, la doar 2 puncte de primul loc în play-out!

Sursa foto: cfr1907.ro

CFR Cluj a câştigat cu 2-1 în faţa Voluntariului şi s-a apropiat la doar două lungimi de CSMS Iaşi, ocupanta primului loc în play-out, cu 35 de puncte. Ilfovenii, în schimb, se situează în contiuare pe loc de baraj, cu 22 de puncte.

Oaspeţii au început în forţă partida din Gruia. Marc a avut o intervenţie salutară în minutul 5, când a respins de sub bară şutul lui Căpăţână. Replica ardelenilor a venit din gheata lui Ruiz, care l-a întins serios pe Bornescu (‘8).

Cel care a deschis scorul a fost Novakovic. Abia intrat pe teren, fundaşul oaspeţilor a reluat imparabil cu capul din interiorul careului (’26). Avantajul ilfovenilor a durat doar patru minute. Nouvier a restabilit egalitatea pe tabelă, după ce a reluat în plasă o minge centrată de Jakolis (’30).

Finalul primei reprize a fost unul tensionat. Oaspeţii au solicitat penalty la o cădere în careu a lui Bălan, dar arbitrul Adrian Cojocaru a lăsat jocul să continue (’44).

Clujenii au ieşit mai motivaţi de la cabine. Larie a fost aproape de 2-1, însă Bornescu a reuşit să pareze mingea expediată de fundaşul CFR-ului (’51). „Feroviarii” au preluat conducerea pe tabelă, graţie golului înscris de Petrucci, care a finalizat din zona punctului cu var (’56). Jakolis putea duce scorul la 3-1, însă portarul oaspeţilor a avut o nouă paradă fabuloasă (’58).

Ilfovenii au reuşit să egaleze în minutul 77, dar golul lui Bălan a fost anulat pe motiv de offside. S-a terminat 2-1, rezultat care o propulsează pe CFR pe locul 2 în play-out, la doar două puncte de liderul CSMS Iaşi. Voluntariul, în schimb, continuă să tremure în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

13 mai 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: