CFR Cluj a zdrobit-o pe Craiova şi pune presiune pe Viitorul şi FCSB - LOOKPLUS
CFR Cluj a zdrobit-o pe Craiova şi pune presiune pe Viitorul şi FCSB

CFR Cluj a zdrobit-o pe Craiova şi pune presiune pe Viitorul şi FCSB

CFR Cluj a dat de pământ cu CS U Craiova, scor 4-1, şi a urcat pe locul doi în play-off, cu 28 de puncte, la doar două lungimi în spatele liderului Viitorul şi cu un punct în plus faţă de FCSB, ocupanta poziţiei a treia.

Meci spectaculos la Piteşti. Oaspeţii au avut un început perfect de partidă, înscriind de două ori în nici două minute. Deac a deschis scorul cu o execuţie de poveste: şut de la 20 de metri, sub transversală (’18)! Păun a majorat diferenţa din doar câţiva metri, după o pasă excelentă a lui Deac (’20).

Oltenii au ratat o şansă uriaşă spre finalul primei părţi. Băluţă a reluat periculos cu capul, dar Mincă a avut un reflex uluitor, respingând în corner (’37).

Craiovenii au revenit în joc în startul actului secund. Gustavo a transformat fără emoţii un penalty, după un henţ în careu comis de Horj (’49). La reluare, clujenii au solicitat şi ei o lovitură de pedeapsă, după un duel între Omrani şi Screciu, dar arbitrul Cătălin Popa a lăsat jocul să continue (’50).

Spiritele s-au încins după câteva secunde, după un fault al lui Horj asupra lui Băluţă (’50). Jucătorii celor două echipe au fost aproape de bătaie, dar conflictul s-a stins rapid.

La reluarea jocului, Gustavo a semnat două mari ocazii de gol, nefiind în stare să marcheze din poziţii mai mult decât ideale (’58, ’68). Ardelenii au rezolvat însă ecuaţia învingătoarei în doar câteva minute. Gomelt a punctat pentru 3-1, cu un şut la colţul lung, după o pasă a lui Omrani (’69). Deac a reuşit „dubla”, împingând balonul în plasă, cu latul, după o nouă centrare a lui Omrani (’73).

Oltenii nu au renunţat la luptă. Jazvic putea reduce din handicap, dar Mincă a intervenit fabulos la lovitura de cap expediată de fostul jucător al CFR-ului, din doar 5 metri (’76). Lopes a răspuns cu o scăriţă din interiorul careului, dar Calancea a reţinut (’79).

Pentru ca tacâmul să fie complet, craiovenii au terminat partida cu un om în minus, după ce Andrei Ivan a văzut al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu (’90).

1 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: