CFR Cluj a perfectat 5 transferuri. Iuliu Mureșan anunță și alte veniri - LOOKPLUS
CFR Cluj a perfectat 5 transferuri. Iuliu Mureșan anunță și alte veniri

CFR Cluj a perfectat 5 transferuri. Iuliu Mureșan anunță și alte veniri

CFR Cluj și-a propus țeluri mărețe odată cu venirea lui Dan Petrescu. „Bursucul” a fost prezentat astăzi, oficial, la cârma grupării din Gruia.

Iuliu Mureșan a dezvăluit că CFR a perfectat 5 transferuri în această vară. „Cinci jucători au semnat deja cu noi. Balic, Hoban, Alexandru Vlad, Coman, un tânăr de 19 ani de la Clinceni, şi Urko Vera, un atacant care a jucat în Spania. Sper ca săptămâna viitoare să aducem jucătorii cu care am discutat. Până în al doilea cantonament sper să fie toţi fotbaliștii”, a precizat președintele clujenilor.

CFR s-a întărit și din punct de vedere administrativ. Bogdan Mara a fost instalat în funcția de director sportiv al clubului, iar Marius Bilaşco se va ocupa de scouting. Din stafful tehnic vor face parte Valeriu Bordeanu, Emil Caras şi preparatorul fizic Aurelian Dragnea.

10 iunie 2017

Un comentariu To “CFR Cluj a perfectat 5 transferuri. Iuliu Mureșan anunță și alte veniri”

  1. Oferim urgent lucru part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: