CFR câştigă cu Concordia şi urcă pe locul 4. Mari probleme de arbitraj la Chiajna - LOOKPLUS
CFR câştigă cu Concordia şi urcă pe locul 4. Mari probleme de arbitraj la Chiajna

CFR câştigă cu Concordia şi urcă pe locul 4. Mari probleme de arbitraj la Chiajna

CFR Cluj a câştigat cu 2-1 pe terenul Concordiei Chiajna şi a urcat pe locul 4 în clasament, după 14 etape. Ilfovenii ocupă poziţia a 11-a cu 13 puncte. 

Oaspeţii au început în forţă partida. Bud putea deschide scorul în două rânduri, ratând ţinta din poziţii ideale (’11, ’19). Cei care au punctat au fost ilfovenii. Roşu a marcat din penalty, acordat eronat de Ovidiu Haţegan (’34). Bucurică a fost faultat de Peteleu, însă în afara careului (’32). Clujenii au reuşit egalarea după doar patru minute. Bud a înscris cu latul, după o acţiune superbă a lui Juan Carlos (’38). Raul Costin îi putea readuce în avantaj pe elevii lui Emil Săndoi, dar Marc a intervenit salvator la şutul acestuia (’41).

„Feroviarii” nu au renunţat la victorie nici în actul secund. Bud a reluat milimetric, cu capul, alături (’47), iar Juan Carlos a şutat puţin peste de la marginea careului (’54). Nouvier a avut şi el şansa golului, însă Drăghia a respins de sub bară mingea expediată de mijlocaşul oaspeţilor (’62). La reluare, Bud a marcat golul al doilea, însă reuşita a fost anulată pe motiv de offside (’65). Reluările TV arată însă că atacantul nu se afla în afara jocului!

Trupa lui Miriuţă a reuşit totuşi să marcheze în poarta lui Drăghia. Omrani a dus scorul la 2-1 pentru clujeni, cu un şut cu latul de la 7 metri (’71). Camora putea risipi emoţiile pentru echipa sa, dar Drăghia a parat şutul în forţă al fundaşului (’84). Nu a contat însă. Ilfovenii au fost incapabili să mai pună în pericol poarta adversă, astfel că ardelenii au obţinut o victorie preţioasă în lupta pentru accederea în play-off.

28 octombrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: