CFR câștigă cu ASA și se distanțează la 5 puncte de Dinamo și Astra. Clujenii, tot mai aproape de play-off - LOOKPLUS
CFR câștigă cu ASA și se distanțează la 5 puncte de Dinamo și Astra. Clujenii, tot mai aproape de play-off

CFR câștigă cu ASA și se distanțează la 5 puncte de Dinamo și Astra. Clujenii, tot mai aproape de play-off

CFR a acumulat 37 de puncte în clasament, grație victoriei obținută în fața celor de la ASA Târgu Mureș, scor 2-0. Clujenii s-au distanțat la 5 puncte de Dinamo și Astra, echipe care se bat pentru a prinde un loc de play-off.

Clujenii au solicitat penalty în minutul 11, după un fault al lui Rougalas asupra lui Omrani, dar George Rădulescu a dictat doar lovitură liberă pentru gazde. Cristi Bud a ratat o ocazie uriașă în minutul 38, când a reluat milimetric alături, cu capul, din interiorul careului. La reluare, Tiago Lopes a șutat lamentabil dintr-o poziție ideală (’40). Gabi Mureșan (’42) și Nicoliță (’45+1) au replicat de la oaspeți, dar fără sorți de izbândă.

Mureșenii au creat panică în careul advers în actul secund. Nemarcat la 6 metri, Bâtfoi a trimis pe lângă poartă, spre stupoarea spectatorilor (’52)! Cel care a dezghețat tabela a fost Sorsa, care a marcat un gol norocos. Proaspăt introdus pe teren, croatul a deviat în poarta oaspeților o minge șutată de Laurențiu Rus (’57). Păun a dublat avantajul pentru CFR după doar câteva minute. Tânărul atacant a punctat cu șpițul din doar câțiva metri, după ce l-a driblat pe Rougalas (’67).

Cum clujenii nu au mai forțat pe final de meci, iar mureșenii nu au fost capabili să pună în pericol poarta adversă, partida s-a încheiat cu victoria „feroviarilor”, scor 2-0.

17 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: