CFR a zdrobit Botoșaniul! Lopez a reușit un hat-trick de senzație! - LOOKPLUS
CFR a zdrobit Botoșaniul! Lopez a reușit un hat-trick de senzație!

CFR a zdrobit Botoșaniul! Lopez a reușit un hat-trick de senzație!

CFR Cluj a câștigat cu 3-1, pe teren propriu, în fața Botoșaniului și a urcat pe locul 8 în clasament, cu 9 puncte după 9 etape.

„Feroviarii” au avut un început perfect de meci. Lopez a bifat „dubla” în doar 6 minute (’15, ’21). Prima dată a șutat imparabil la colțul lung, iar a doua oară a punctat pe centrul porții, fără speranțe pentru Iliev. Spaniolul a semnat și prima ocazie a partidei, când a trimis slab dintr-o poziție ideală (‘1).

Botoșănenii au redus, însă, repede din handicap. Vașvari a transformat o lovitură de pedeapsă, după un henț comis în careu de Camora (’30). Elanul oaspeților a fost tăiat de același Lopez, care a bifat „tripla” imediat după pauză. După ce a driblat un adversar, atacantul spaniol a șutat imparabil, la colțul lung (’58).

Cele două echipe au redus din turație spre sfârșitul partidei, astfel că tabela a rămas nemodificată până la final. CFR câștigă cu 3-1 și continuă să spere la un loc în play-off, în timp ce pentru Botoșani se anunță vremuri grele. Leo Grozavu e ca și demis după eșecul din Gruia!

31 august 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: