CFR a făcut instrucție cu Craiova! Ploaie de goluri în Gruia! Ultima etapă va fi incendiară! - LOOKPLUS
CFR a făcut instrucție cu Craiova! Ploaie de goluri în Gruia! Ultima etapă va fi incendiară!

CFR a făcut instrucție cu Craiova! Ploaie de goluri în Gruia! Ultima etapă va fi incendiară!

CFR a făcut instrucție cu CS U Craiova, scor 4-0, și a urcat pe primul loc în play-out, cu 36 de puncte. Ultima etapă devine astfel incendiară!

Prima repriză a fost una echilibrată. CFR a semnat prima ocazie a meciului, în minutul 7, când trasorul lui Bud s-a scurs milimetric alături! Mateiu a replicat cu un șut de la distanță, dar în brațele lui Marc (’12). Petrucci (’41) și Nouvier (’43) și-au încercat și ei norocul la poarta adversă, însă fără sorți de izbândă. Ultima ocazie a primei părți i-a aparținut lui Zlatinski, care a șutat peste din voleu (’45).

Actul secund a fost unul de coșmar pentru olteni. Clujenii au reușit patru goluri în doar 11 minute! Craiovenii și-au complicat misiunea în startul mitanului, când Achim a fost eliminat, după ce a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault asupra lui Gomelt (’47). Ardelenii au deschis scorul în minutul 52, prin Camora, al cărui șut din lovitură liberă a fost deviat în propria poartă de Popov.

Bud (’55) și Nouvier (’57) au creat și ei panică în careul oaspeților, însă apărarea oltenilor a scăpat de fiecare dată cu fața curată. Cel care i-a răzbunat a fost Jakolis. Croatul a reușit o „dublă” spectaculoasă în doar trei minute, spre satisfacția publicului clujean (’58, ’61). La reluare, Petrucci a dus scorul la 4-0 și a consființit astfel soarta celor trei puncte (’63).

Craiova a cerut penalty la un henț în careu comis de Jakolis, însă Istvan Kovacs nu s-a lăsat înduplecat (’67). Băluță le-a dat mari emoții colegilor săi, după ce a fost aproape de un autogol stupid (’75). Oltenii au căutat golul de onoare, însă defensiva gazdelor a fost de neclintit.

CFR câștigă cu 4-0 și aruncă în aer finalul de campionat. Nu mai puțin de 5 echipe pot termina pe primul loc în play-out! Ultima etapă devine astfel incendiară!

26 mai 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: