CFR a egalat Steaua, dar Rada crede că e prematur să se vorbească de titlu. Cui îi dedică victoria - LOOKPLUS
CFR a egalat Steaua, dar Rada crede că e prematur să se vorbească de titlu. Cui îi dedică victoria

CFR a egalat Steaua, dar Rada crede că e prematur să se vorbească de titlu. Cui îi dedică victoria

CFR Cluj a obținut 6 victorii consecutive și este pe val, dar Ionuț Rada nu se îmbată cu apă rece și spune că drumul spre performanță trebuie parcurs cu pași mici.

Victoria din meciul cu ”U” i-a entuziasmat pe ”vișiniii” lui Miriuță, care au egalat Steaua în clasament și contează din nou în lupta pentru titlu, după două sezoane mai degrabă modeste. Totuși, Ionuț Rada evită să vorbească despre trofee și crede că toate eforturile trebuie concentrate pe construirea unei echipe puternice și a unui grup unit.

”Am obținut o victorie foarte muncită, dar meritată. Nu ne gândim la altceva, e devreme să ne uităm în clasament, mai sunt multe meciuri de jucat. Au trecut abia 9 etape, e prematur să vorbim despre titlu. Important e că azi am câștigat 3 puncte, am egalat Steaua, dar pentru noi, pentru ceea ce construim la CFR, e important să ne gândim doar la fiecare meci care urmează”, a declarat Rada la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look TV.

Fundașul ardelenilor i-a dedicat victoria maseurului Viorel Boncoi, care a suferit o grea pierdere săptămâna trecută. ”Victoria i-o dedicăm maseurului nostru, Vio, care a trecut prin momente grele, după ce tatăl său a trecut în neființă”, a punctat Rada.

”Victoriile aduc victorii, aduc încredere, omogenitate și unesc grupul. Asta ne dorim acum, să fim un grup unit, pentru că vor veni momente grele și vom avea nevoie de unitate”, a conchis Ionuț Rada.

29 septembrie 2014

Un comentariu To “CFR a egalat Steaua, dar Rada crede că e prematur să se vorbească de titlu. Cui îi dedică victoria”

  1. A INCEPUT LUPTA PENTRU TITLU HAI STEAUA FORTA STEAUA SA SPERM CA STEAUA VA AVEA UN PRACUS BUN SI CA VA FI DIN NOU CAMPIOANA OLE,OLE,OLE STEAUA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: