Cel mai valoros lot din Liga 1? Dinamo pierde la Chiajna şi poate rata play-off-ul - LOOKPLUS
Cel mai valoros lot din Liga 1? Dinamo pierde la Chiajna şi poate rata play-off-ul

Cel mai valoros lot din Liga 1? Dinamo pierde la Chiajna şi poate rata play-off-ul

Potrivit declarațiilor făcute de Adi Mutu, Dinamo are cel mai valoros lot din Liga 1. Conform realităţii de pe terenul de la Chiajna, „câinii” tremură serios pentru ultimul loc de play-off.

Dinamoviştii plecau încrezători la Chiajna, dar s-au întors cu coada între picioare, după ce au fost învinşi de gazde, scor 1-2.

După 30 de minute de tatonare între cele două echipe, Concordia a dat lovitura prin Costin. Fotbalistul gazdelor a înscris cu un şut puternic din 10 metri, fără şanse pentru Penedo (’31). Dinamo a replicat palid prin Hanca, care a trimis din centrul careului, dar Bălgrădean a respins (’38).

Nemec a restabilit egalitatea cu un şut plasat, pe lângă portar (’51), iar „câinii” sperau la victorie. Din păcate pentru fainii dinamovişti, elevii lui Ioan Andone au trecut de la extaz la agonie în minutul 80, când Cristescu a trimis din 5 metri pe lângă Penedo (’80). Serediuc a avut golul trei în bocanc, dar a şutat în portarul dinamovist din 10 metri (’90+2). Au fost 10 minute de prelungiri, dar fără folos pentru oaspeţi. S-a terminat 2-1 pentru Concordia şi lupta pentru play-off devine dramatică în Ştefan cel Mare.

Dinamo are 32 de puncte, dar Astra Giurgiu are un meci mai puţin disputat. FC Botoşani stă şi ea la pândă, cu 29 de puncte.

13 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: